Fashion trends van deze tijd

Gehaakte tops zijn weer in de mode, volgens Newberger, maar nu zie je veel klassieke patronen gemengd met dingen als ruches en chevrons om een beetje finesse toe te voegen. De vernieuwde cargo-broeken die we in de modewereld zagen terugkeren, zijn bijvoorbeeld veel cooler dan de baggy pockets van de beginjaren. Ze zijn niet alleen cool, maar hebben ook een behoorlijk uithoudingsvermogen, waardoor ze minder trendy en meer populair zijn in de modewereld.
Terwijl modehuizen technisch trendmakers zijn en hun eigen interpretaties presenteren van wat er in de volgende cyclus gaat komen, cementeren mensen hen. Ontwerpers en detailhandelaars wenden zich steeds vaker tot sociale media, jongerencultuur, nostalgie, streetstyle en beroemdheden om inspiratie op te doen.
Hieronder staan enkele trends die we hebben gezien op en naast de catwalk in Herfst/Winter 2021, in willekeurige volgorde. De opkomst van technische bovenkleding was een van de algemene trends van de afgelopen seizoenen en zal ook in het nieuwe jaar doorzetten. De eerste trends van dit decennium omvatten looks van elke lengte die kunnen worden aangepast aan haartextuur en individuele stijl. Probeer een van deze trends en hef uw glas (of schouder) in de lente / zomer van 2021.