Manieren om dames maillots te stylen

Maillots kunnen je nieuwe favoriete broeken zijn. Je kunt ze op verschillende manieren dragen. Om deze reden hebben de meeste vrouwen een paar maillots in hun garderobe. Je kunt een maillot voor dames dragen met casual outfits. Ze kunnen onder jurken en rokken worden gedragen om je in de wintermaanden comfortabeler en warmer te maken. Ze geven ook een afslankend effect aan je benen. Er zijn veel manieren om maillots te stylen. Je kunt ze bijvoorbeeld dragen met een kort rokje. Maillots kunnen onder een mini- of midi-rok worden gedragen en zien er geweldig uit in combinatie met hakken. Ze houden de benen warm en laten je benen langer lijken.

Draag onder lange jurken

Een van de grootste misvattingen over het dragen van maillots onder lange jurken is dat ze niet goed zullen zitten. Een andere veel voorkomende misvatting is dat je ze alleen met rokken zou moeten dragen, maar dit is niet waar. Je kunt je maillots onder knielange broeken, culottes en shorts dragen voor een stijlvolle look in elk seizoen.

Gelaagde maillots

Een maillot met laagjes is een geweldige manier om kleur, stijl en warmte aan je outfit toe te voegen. Je wilt ten minste twee maillots hebben. Zo kun je het ene paar over het andere dragen als je laagjes draagt. Afhankelijk van hoe koud het is en hoeveel lagen je wilt dragen, kan dit aantal oplopen tot drie of vier paar. Als het bijvoorbeeld erg koud is buiten, kun je drie paar dragen omdat je benen dan warm aanvoelen, maar niet te warm waardoor je gaat zweten. Als het buiten wat zachter is, kun je gewoon twee laagjes onder je spijkerbroek dragen. Een goede vuistregel bij het aanbrengen van laagjes is dat er donkere kleuren bovenop komen, terwijl lichtere tinten eronder gedragen moeten worden voor een goed uitgebalanceerde look.

Mix prints en patronen

Als het op maillots aankomt, kan een kleine print veel doen. Als je je outfit aan het stylen bent met een rok met print en wat kleur en textuur wilt toevoegen, probeer dan de jurk te combineren met een gestreepte maillot. Probeer verschillende prints te mixen door stippen over strepen of neutraal over bloemen te dragen. Zorg er echter voor dat ze overeenkomen en goed matchen Als een van je patronen te groot of te fel is, zal het de rest van je look teniet doen. Op deze manier ziet het er slordig uit. Richt je in plaats daarvan op complementaire kleuren zoals blauw/groene tinten of rood/oranje tinten, zodat er harmonie is tussen alle elementen in je outfit.